Zenei stílusokA Dj Henryk Event széles zenei repertoárral rendelkező szolgáltatás. Legyen szó a régmúlt örökzöld felvételeiről vagy napjaink legnagyobb slágereiről!

Rock’n Roll

A Rock’n Roll zenei stílus és tánc a 20. század 1940-es éveinek végén alakult ki. A Rock’n Roll egy életérzés, egy életstílus.

80’s

A 80-as évek zenéje, a zene történetének egyik legjobb évtizede. Zenei évtized volt, amelyre sokan még mindig egyedülállóként emlékeznek. Dalok, amelyek a történelembe mentek és még ma is szólnak minden zenei állomáson.

90’s

A 90-es évek zenéje új stílusok, újdonságok keresését jelentette a zenei életben. Az evolúció, az új irányzatok időszakai voltak.

2000’s

A 2000-es évek Disco zenéi új hangzásokkal befolyásoltak sok stílust is, mint pl. a House zene stílusát.

Magyar

A magyar zene kezdete időtlen mélységekbe nyúlik vissza. Szívesen pörgetjük a mai napig a legnagyobb házibuli zenéket, legyen szó esküvőről vagy céges rendezvényről.

Latin

A Latin pop gyűjtőnév azok országok popzenei stílusaira, amelyek kultúrája és nyelve a latinból származik. Napjainkban már nagyon elterjedt stílus lett, egyre nagyobb az igény a latin műfaj lejátszására.

Mai slágerek

A legnagyobb rádiós slágerek, legyen szó Pop vagy Dance műfajú zenékről. Előszeretettel játsszuk ezeket a felvételeket, hisz a mostani slágerek visszanyúlnak a régmúlt nagy slágerek hangszereléséhez.