DJ HENRYK BIOGRÁFIA1995. augusztus 25-én láttam meg a napvilágot Budapesten. Családommal Pest Megyében, Vácon éltünk, de korán vidékre költöztünk. Pályafutásom is itt indult a már teljesen hagyományosnak mondható szokás szerint. Már általános iskolás koromban, 13 évesen, egy jó barátommal iskola diszkókat tartottunk.

2009-2010-ig egy kedves ismerősnél Dj Blueberry-nél sajátítottam el a tudásomat, hiszen a környéken csak Neki volt felszerelése. Ebben az időben rengeteget jártam diszkóba, hogy hallgassam az aktuális zenei kedvenceket, és hogy figyeljem, milyen felvételekre szórakoznak az emberek.

2010 decemberében tehetségkutató indult Vácon a Club Mouseoleum-ban, ahova kiváló és tehetséges zsűritagok érkeztek. Sikerült a döntőbe kerülnöm, itt 30 perc állt a rendelkezésünkre, hogy megmutassuk a tudásunkat! Több, mint ezer ember, rengeteg ismerős és barát és a remegő kezeim. Tökéletesen helyt álltam és sikerült ezt a Dj Versenyt megnyernem. Innentől kezdve teljesen megváltozott az életem, hiszen a Clubtól hétről-hétre fellépési lehetőséget kaptam, mikor felfigyelt rám Veres Szilveszter, azaz DJ Sylvester, aki már lassan 20 éve rezidens a klubban. Jártuk a klubokat, fesztiválokat, a szomszédos országok klubjaiba jártunk zenélni. Rengeteg lehetőséget kaptam Tőle, illetve nagy tapasztalatot szereztem mellette. Sajnos útjaink elváltak, így kénytelen voltam a saját lábamra állni és egyedül megmaradni a Dj szakmában.

2014-ben Bercelen a Retro Pub-ban 3. helyezést értem el egy Dj Versenyen.

2016-ban egy újabb és nagyon komoly lehetőség érkezett, hiszen Dunakeszire, a Fosters Club-ba kaptam egy felkérést, ahol olyan jól sikerült az első buli, hogy rezidens lettem.

2017-ben Vácon a Bank Presszóban 1. helyezést értem el, ismét egy Dj Versenyen. Ekkor a nyereményem az volt, hogy egy estét zenélhetek a klubban, és hogy mutassam meg a valódi tudásomat. Annyira jól sikerült a buli, hogy Vácon is rezidens lettem. Így 2017-ben már két rezidenciám volt.

2019-ben több feldolgozást is kiadtam a Youtube csatornámra, mint pl: Fisher & Dom Dolla – Losing Take it , Bsw – Yaay Bootleg

2019-től a Dunakanyar Rendezvényiroda és a Levi’s Event jóvoltából rengeteg fesztiválon zenélhetek több ezer embernek a mai napig.

2020-ban sajnálatos módon Bradács Tibor, az akkori Dunakeszi Fosters Club tulajdonosa úgy döntött, hogy több mint 20 év után a klub bezárja a kapuit. Nagyon szomorú voltam, de tovább kellett lépnem, így több kollégámmal és barátommal összefogva, létrehoztuk a HBT MUSIC-ot. A csapatunk esküvők és rendezvények lebonyolításával foglalkozott, illetve több szolgáltatást is tudtunk nyújtani.

2022 szeptemberétől minden kedden a Deejay Rádió, DeejayOneShow rezidens lemezlovasa lettem.

2022 novemberében jelent meg a második önálló felvételem.

2023 esküvők, rendezvények és fesztiválok terén nagyon sikeres volt; több, mint 90 helyszínen zenélhettem a tisztelt nagyérdeműnek.

2023 a változások éve is volt. Úgy döntöttem, hogy saját vállalkozást indítok az esküvők és rendezvények terén. Ekkor jött az ötlet, hogy a formációm neve Dj Henryk Event lesz.

A Dj Henryk Event elsősorban esküvőkkel, céges és születésnapi rendezvényekkel foglalkozik.

A célom, hogy egy komplex szolgáltatást tudjak/tudjunk nyújtani a pároknak és megrendelőknek, ezért a környék legjobb és az általam kedvelt szolgáltatóit felkértem, hogy legyenek Partner szolgáltatók, így a kedves párok mindent megtalálnak egy helyen, egy csapattól a Nagy naphoz.djhenryk 

 Kalhammer Henrik